Eurocash Agency та ХНЕУ ім. С. Кузнеця підписали момерандум про співпрацю за напрямком:

"Робота в Німеччині по студентській програмі"

17 лютого представники ХНЕУ ім. С. Кузнеця спільно з Eurocash Agency підписали момерандум про співпрацю задля нових можливостей стажування студентів ХНЕУ в Німеччині.
Цією подією ХНЕУ анонсує щомісячні презентації можливостей іноземного навчання, стажування та волонтерства для студентів університету. Під час підписання момерандуму обговорювалися перспективи працевлаштування студентів за кордоном, літній практичний досвід, стажування та інші можливості.

Компанія «Euroсash Agency» співпрацює з такими німецькими роботодавцями, як Amazon, Adidas, DHL, Schustermann, DPD, Adecco та іншими.


«По завершенню практики студент може отримати сертифікат, завірений печаткою німецької компанії, який свідчить про проходження практики на німецькому підприємстві»,

сказав директор Euroсash Agency.

«Користуючись нагодою, хочемо нагадати, що перед поїздкою за кордон на стажування чи волонтерську роботу студенти повинні зареєструвати своє закордонне стажування у відділі міжнародних відносин», - зазначив представник представники Департаменту міжнародних зв’язків
ХНЕУ ім. С. Кузнеця.
17 ЛЮТОГО / 2022